Despre noi

Infiintata in anul 2004 in Marea Britanie, IceArt este prima companie care promoveaza in premiera si in Romania din anul 2005 un domeniu de activitate inedit pe piata serviciilor : sculptura in gheata.

Gheata, privita ca mediu de lucru reprezinta o provocare prin insasi caracteristicile ei: fragilitate, volatilitate dar si frumusete extrema.

Imbinand tehnologia de ultima ora din domeniu, profesionismul si talentul artistic, IceArt produce sculpturi din gheata pentru orice evenimente ; fie ca este vorba de nunti, aniversari, petreceri de companie sau lansari de produse. Oferind servicii complete in acest domeniu, IceArt asigura consiliere in privinta alegerii piesei, transport, prezentarea exponatului inclusiv lumini, vase de drenaj si suporturi, adaptate perfect decorului. In functie de eveniment, posibilitatile pe care le aveti sunt nelimitate, fie ca este vorba de logo-uri de companie, baruri din gheata, bufete, sculpturi artistice pentru nunti, sculpturi abstracte, obiecte incastrate in blocuri de gheata etc. Dimensiunea uzuala a unui bloc de gheata este de 100/50/30 cm insa dimensiunea sculpturilor variaza in functie de cerinte putand exista proiecte care necesita folosirea a zeci de blocuri de gheata.

Pentru o calitate ireprosabila a sculpturii, gheata este produsa in studioul nostru, astfel ca pentru obtinerea unui bloc de gheata perfect clar sunt necesare aproximativ patru zile si apa purificata in nu mai putin de patru filtre. Durata de executie a unui proiect variaza foate mult in functie de complexitatea lucrarii de la cateva ore pana la cateva saptamani in cazul unui proiect foarte mare ; deasemenea durata de viata a unei piese depinde si ea foarte mult de dimensiunile acesteia si de mediul in care este expusa dar in medie o sculptura la dimensiunile unui bloc de gheata isi pastreaza forma aproximativ 7 ore chiar si expusa intr-un mediu cald, fiind insa cazuri in care sculptura a disparut complet abia dupa 2 zile.